Порівняння Закладки 0

neoroom.kh@gmail.com

Інтернет-магазин

Яке ліжко потрібне саме Вам (Частина 2).

heading_title

1. Узголів'я  та зножжя ліжка.


Щоб зрозуміти, який варіант підійде вам якнайкраще, слід ознайомитися з основними з них:

М'яка спинка. Зазвичай вона має шкіряну, зі шкірозамінника або тканинну оббивку. Таке узголів'я підійде любителям читання, перегляду телевізора, проведення часу за ноутбуком в положенні сидячи або напівлежачи в ліжку;

Жорстке узголів'я. Виконано воно може бути із МДФ, ДСП, дерева. На нього теж можна спертися, причому такий варіант корисний для спини, збереження правильної постави:

Рейковий варіант. Виглядає він красиво, ефектно, але спертися на нього вийде тільки з використанням подушки, щоб уникнути дискомфорту;

Різьблена спинка. Такі виконуються переважно з дерева, а виглядають вони дорого-багато. Але, віддавши перевагу естетичності та розкоші, ви позбавите себе можливості спиратися на таке узголів'я без використання подушок або інших м'яких предметів.

Вибрати ліжко для вашої спальні ви можете з узголів'ям будь-якої форми - прямокутної, округлої, хвилеподібної, дугоподібної асиметричної і т. д. Найзручнішими варіантами вважаються прямокутні.  Але якщо спинка висока, вона буде більш комфортною порівняно з низькою незалежно від її форми.


 

7. СТИЛЬ ЛІЖКА.


Вибираючи стиль ліжка. Потрібно орієнтуватись на загальний стиль інтер'єру спальні. Декілька популярних напрямків:


Класичне ліжко. Вона міцна, правильної геометричної форми, з натурального дерева чи оббита шкірою, натуральних чи пастельних тонів. Можливо, з позолотою чи срібною обробкою, з ознаками шляхетного старіння.


• Модель у скандинавському стилі виготовлена ​​з дерева або металу, з ящиками та простими тумбами, світлого або натурального кольору.

 


• Ліжко для стилю хай-тек має високотехнологічну та багатофункціональну конструкцію, правильні геометричні форми. Вітається металік, чорно-біла гама.

 


• Модель у стилі мінімалізм – лаконічна, чорного, білого чи сірого кольору з мінімальним декором.



• Головні риси стилю модерн – цікаві форми та відсутність гострих кутів.

 


• Для кантрі та середземноморського стилю вибирають виріб з натуральної деревини світлих тонів або металу з патиною.

 

З кольором меблів визначаються залежно від оформлення стін. Він може бути контрастним. Найкращий вибір у цьому випадку – поєднання різних світлих та темних нейтральних відтінків, наприклад бежевого та темно-коричневого.


На яскравому тлі стіни добре виглядатиме світле ліжко. На нейтральному тлі стін – яскрава. Комбінувати можна і світлі, і пастельні відтінки. Можна придбати модель, що збігається за кольором із тоном стін, гарний приклад – модні білі спальні.